home
werkwijze
voortgezet onderwijs
basisonderwijs
rapportages en tarief
reviews
contactgegevens

Reviews

Volksje heeft me vanaf halverwege vwo 3 geholpen vooral met wiskunde, Nederlands en Duits. Voor wiskunde heeft dat tot een ruime 8 voor mijn SE’s én voor mijn examen geleid, voor Nederlands tot een ruime 6 en voor Duits tot een 7. Het laatste half jaar hebben we eigenlijk alleen nog maar aan leesvaardigheid voor Duits en Nederlands gewerkt, want voor wiskunde kon ik het toen prima alleen! (geslaagd voor vwo in 2021)

Onze zoon heeft tijdens zijn schooltijd op de basisschool en op het voortgezet onderwijs bijlessen gevolgd bij Volksje van Huiswerkbegeleiding Middelburg. Hij heeft er altijd heel veel baat bij gehad en dankt het mede aan de toewijding, het geduld en het vakmanschap van Volksje dat hij zijn mavo- en havodiploma heeft gehaald. Ik kan dit huiswerkbureau bij iedereen aanbevelen.

Ik vind Huiswerkbegeleiding Middelburg echt zo'n bureau waar nog ouderwetse kwaliteit geleverd wordt. Volgens mij moet iemand die beroepsmatig bijles geeft oprecht betrokken en geÏnteresseerd zijn in de leerling. Volksje is zo iemand die de commitment heeft om de leerling er doorheen te slepen. Topbureau! (vader havo geslaagde)

Soms zijn bijlessen nodig. Ook onze zoon had moeite met wiskunde en dankzij Volksje is hij nu klaar voor het hoger onderwijs. Dus niet twijfelen over bijlessen, gewoon doen! Het is het geld dubbel en dwars waard. (moeder havo geslaagde)

Volksje kan effectief achterhalen waar het probleem van de leerling zit en hier goed op inspelen. Hierbij gaat ze bemoedigend te werk, wat in ons geval bijzonder goed werkte. Ze legt geen druk op, maar probeert heel geduldig overtuigend te werken. We hebben de samenwerking als heel prettig ervaren. (moeder mavo 1-leerling)

Ik heb ontzettend veel aan de bijlessen van Volksje gehad. Ze is erg betrokken, kijkt mee naar je schoolrooster en helpt met plannen. Voelde me altijd op mijn gemak en was ook helemaal niet bang om vragen te stellen. Het contact liep ook altijd soepel via whatsapp. (leerling geslaagd voor vmbo-tl)

De verslaglegging richting ouders was erg uitgebreid en duidelijk. (toevoeging moeder)

Ik ben al meer dan een jaar bij Volksje en ze helpt mij heel erg bij Nederlands en wiskunde. Door haar ben ik van onvoldoendes naar voldoendes gegaan. Ze geeft heel duidelijk en goed uitleg. (leerling 5/bijna 6 vwo)

Op het voortgezet onderwijs heb ik altijd veel moeite gehad met economie en vooral met wiskunde. Volksje heeft me daarvoor met veel geduld bijles gegeven en daardoor heb ik mijn examen in een keer kunnen halen. (leerling geslaagd voor havo)

Volksje heeft er voor gezorgd dat de problemen bij het rekenen in de klas in groep 6/7/8 van de basisschool tot het verleden behoorden. Eerst heeft ze - met behulp van de door de school uitgeleende boeken van de methode- de achterstanden ingehaald en dat liep vloeiend over in het voorbereiden van het rekenwerk voor de komende week op school. Op school was er toen ook geen Remedial Teaching meer nodig. Door het verdwijnen van de rekenproblemen groeide het zelfvertrouwen met grote sprongen. (moeder leerling basisschool)

In iets minder dan een jaar zijn mijn 4 onvoldoendes ruime voldoendes geworden door de hulp van Volksje. Ze hielp voornamelijk met wiskunde b en af en toe bij Frans en toen dat vooruit ging, had ik voor 2 andere vakken alleen nog aanwijzingen in de aanpak nodig om zelfstandig aan de slag te gaan. Ik ben geslaagd met 3 -afgeronde- achten! (leerling geslaagd voor havo)